top of page
Yazarın fotoğrafıÖykü ŞAHVERDİ

Borusan Boru ve SAP Türkiye ile Büyük Dijital Dönüşüm Yolculuğuna Başlıyoruz!



Vizyoneks olarak, dijital dönüşümde yeni bir sayfa açıyoruz! Borusan Boru ve SAP Türkiye ile birlikte beş farklı ülkede hayata geçireceğimiz kapsamlı dijital dönüşüm projemizin başlangıç toplantısını büyük bir heyecanla gerçekleştirdik.


Bu proje, Borusan Boru'nun küresel operasyonlarını daha verimli, daha entegre ve daha çevik hale getirmeyi amaçlıyor. SAP'nin güçlü ve yenilikçi çözümleri ile desteklenecek olan bu dönüşüm süreci, iş süreçlerimizi modernize ederek geleceğe daha güçlü bir şekilde hazırlanma hedefi doğrultusunda atılmış önemli bir adımdır.



SAP , dünya çapında tanınan güçlü teknolojik altyapısı ve sektörel deneyimi ile ideal iş ortağımız. SAP'nin sunduğu entegre çözümler, Borusan Boru'nun operasyonel mükemmeliyet ve müşteri memnuniyeti hedeflerine ulaşmasında kilit rol oynayacak.


Bu proje, Türkiye başta olmak üzere beş farklı ülkedeki operasyonlarımızı kapsayacak. Amaçlarımız arasında:

  • Tüm iş süreçlerinin dijitalleştirilmesi ve otomasyonu,

  • Verimliliğin artırılması,

  • Maliyetlerin azaltılması,

  • Veri analitiği ve raporlama süreçlerinin iyileştirilmesi,

  • Müşteri deneyiminin üst seviyeye çıkarılması bulunmaktadır.


Başlangıç toplantısında, Borusan Boru ,SAP Türkiye ve danışman ekipleri bir araya gelerek proje planını ve stratejilerini detaylandırdı. Toplantıda, proje süreci, kritik başarı faktörleri, zaman çizelgesi ve beklenen sonuçlar üzerine yoğunlaşan verimli tartışmalar gerçekleştirildi.


Vizyoneks olarak, Borusan Boru ve SAP Türkiye ile bu dönüşüm yolculuğuna çıkmaktan büyük mutluluk ve heyecan duyuyoruz. Bu projenin, sadece şirketimizin değil, aynı zamanda hizmet verdiğimiz tüm sektörlerin dijital dönüşümünde örnek teşkil edeceğine inanıyoruz.

Gelişmeleri ve bu heyecan verici sürecin aşamalarını sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz. Bizimle birlikte bu yolculuğa tanık olduğunuz için teşekkür ederiz.

70 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comentários


bottom of page